Everton získal reprezentačného obrancu Keanea z Burnley, hovorí sa o rekordnej prestupovéj sume

NETKY.SK • 4 Júl 2017, 11:52 • 2 min
Everton získal reprezentačného obrancu Keanea z Burnley, hovorí sa o rekordnej prestupovéj sume

LONDÝN - Účastník anglickej futbalovej Premier League FC Everton získal reprezentačného obrancu Michaela Keanea z FC Burnley.

slovakia

left justify in out

Prestupová suma sa môže vyšplhať až na 30 miliónov libier, čo by znamenalo vyrovnanie klubového rekordu. Siedmy tím uplynulej sezóny si ho zmluvne zaviazal na päť rokov.

 

"Som nadšený, že budem hrať v Evertone, fantastickom klube s vášnivými fanúšikmi a veľkou tradíciou," uviedla nová posila klubu pre denník Mirror. Kouč "The Toffees"

 

Ronald Koeman verí, že 24-ročnému hráčovi pomôže v osobnom raste: "Michael patril k menám, ktoré sme chceli v lete získať do Evertonu. Som rád, že je tu."

 

Keane chce byť súčasťou anglickej reprezentácie na svetovom šampionáte v roku 2018 v Rusku. Verí, že Koeman, ktorý hrával v minulosti na rovnakom poste, mu pomôže splniť jeho sen.

 

"Presvedčil ma, že mi pomôže zlepšiť sa v niektorých oblastiach mojej hry. Som relatívne mladý, mám pred sebou ešte dlhú cestu. Dúfam, že sa pod jeho vedením budem ďalej zlepšovať," dodal Keane.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies