ESET kúpil spoločnosť DESlock+

NETKY.SK • 24 September 2015, 12:53 • 2 min
ESET kúpil spoločnosť DESlock+

BRATISLAVA - Spoločnosť ESET oznámila akvizíciu spoločnosti DESlock+ podnikajúcej v oblasti šifrovania. Firmu odkúpila od jej bývalého manažmentu a spoločnosti Shackleton Ventures Investment.

slovakia

left justify in out

ESET plánuje integrovať riešenia DESlock+ do svojho širokého portfólia produktov pre domácich zákazníkov i firmy. Medzi najobávanejšie oblasti digitálneho života firiem a používateľov patrí ochrana dát a osobných údajov. 

 

Organizácie, ale napríklad aj Európska komisia presadzujú regulácie, ktoré budú od firiem vyžadovať pri ochrane dát svojich používateľov implementáciu bezpečnostných opatrení, akým je šifrovanie.

 

DESlock+, so sídlom v britskom Tauntone, sa špecializuje na pokročilé šifrovacie riešenia. So spoločnosťou ESET začal spolupracovať pred dvoma rokmi, keď sa stal súčasťou programu ESET technologická aliancia.

 

"Šifrovanie hrá v bezpečnosti dôležitú úlohu a predstavuje trezor chrániaci citlivé informácie vašej firmy, ako aj vaše osobné údaje. Naším plánom je plne integrovať zakúpenú technológiu do našich produktov pre firmy i domácnosti a ďalej ju rozvíjať," povedal Palo Luka, technologický riaditeľ spoločnosti ESET.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies