Druholigové Borčice získali brankára Pavla Bajzu

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 15:23 • 2 min
Druholigové Borčice získali brankára Pavla Bajzu

BORČICE - Druholigový futbalový klub Iskra Borčice sa dohodol na spolupráci s Pavol Bajzom. Dvadsaťštyriročný brankár podpísal zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny. Informoval oficiálny klubový web.

slovakia

left justify in out

Bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska chytal v talianskej Serie A za Parmu a tiež hosťoval v tíme FC Crotone. V minulej sezóne strážil bránu slovinského klubu NK Zavrč. "Sadli sme si a s majiteľom, pánom Fabušom, sme sa rýchlo dohodli. Už som trénoval s mužstvom. Cez víkend som chytal aj druhý polčas v prípravnom zápase v Opave," prezradil Bajza. "Mal som viacero možností. Mohol som ísť aj do zahraničia, ale zvážil som všetky pre a proti a rozhodol som sa zostať doma, veď Borčice sú kúsok od Premieru."

 

O Borčiciach mal dostatok informácií. "Poznám tu väčšinu spoluhráčov. Sú tu vysoké ambície a stotožnil som sa s tým. Chcem pomôcť k postupu do najvyššej súťaže. Veľa ľudí si bude myslieť, že to je krok späť, ale ja si myslím opak. Som rád, že som v takom ambicióznom tíme," dodal Bajza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies