Dortmund sa neodlepil z bundesligového dna, Klopp: Prehra je zaslúžená

NETKY.SK • 5 Február 2015, 07:41 • 2 min
Dortmund sa neodlepil z bundesligového dna, Klopp: Prehra je zaslúžená

BERLÍN - Futbalisti Borussie Dortmund nevyužili šancu odlepiť sa z bundesligového dna.

slovakia

left justify in out

V 19. kole nemeckej najvyššej súťaže prehrali po bezkrvnom výkone doma s Augsburgom, ktorý dohrával s desiatimi hráčmi. Mnohí fanúšikovia na vypredanom Vestfálskom štadióne blčali hnevom, hneď po zápase sa s nimi snažili diskutovať a upokojiť ich kapitán tímu Mats Hummels a brankár Roman Weidenfeller.
      

Tréner Borussie Jürgen Klopp na pozápasovej tlačovej konferencii ťažko hľadal slová. Priznal, že jeho tím prepadol na celej čiare. "Za dnešný výkon na nás môžu fanúšikovia chrliť oheň a síru, zaslúžime si to. Bojovať znamená aj mať odvahu urobiť správne rozhodnutie. Dnes sme nevymysleli vôbec nič, súper nás prevýšil, aj keď hral bez vylúčeného Christopha Jankera," citovala Kloppa agentúra Reuters.
      

Borussia bola vpredu bezzubá a jedinú vyloženú šancu si vypracovala až v samom závere, hlavičku Cira Immobileho však zneškodnil rakúsky brankár Alex Manninger. "Treba chápať rozhorčenie našich fanúšikov. Keď ste ako vicemajster po 19. kole  na dne tabuľky, ich nespokojnosť je oprávnená," poznamenal Hummels. Dortmund stráca na priečku znamenajúcu záchranu dva body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies