Dopravu v Bratislave komplikujú nehody, vodiči si postoja, MHD mešká

NETKY.SK • 20 September 2017, 10:05 • 2 min
Dopravu v Bratislave komplikujú nehody, vodiči si postoja, MHD mešká

BRATISLAVA - V Bratislave komplikujú dopravu nehody. Vodiči musia na viacerých miestach rátať so zdržaním.

slovakia

left justify in out

Stella centrum informuje, že následky dopravných nehôd odstraňujú na zjazde z Prístavného mosta, v smere na Bajkalskú a na Slovnaftskej v smere do centra. Zelená vlna RTVS upozorňuje, že na výjazde z obchvatu na Galvaniho skončilo auto v priekope. Nehody hlási na výjazde z obchvatu na Vajnorský nadjazd, za mostom Lafranconi smerom do Petržalky, na Račianskej ulici smerom do centra a aj na Patrónke v smere do centra.

 

So zhustenou premávkou musia vodiči v Bratislave podľa Stella centra počítať na Račianskej, Slovnaftskej, Svornosti, Ráztočnej a Hradskej v smere do centra. Rovnako aj na vjazde do Bratislavy v smere z diaľnice D2 zo Stupavy. Na Seneckej ceste pri Ivanke pri Dunaji v smere do hlavného mesta či na výjazde zo Senca a na obchvate pri Senci v smere na diaľnicu D1.

 

Spadnutý strom na Prievozskej ulici zablokoval trolejbusovú dopravu

Jednu z najfrekventovanejších ulíc v hlavnom meste, dnes zablokoval spadnutý strom, ktorý poškodil trolejové vedenie. Na odstránení následkov ešte stále pracujú príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Neprejazdná cesta si vyžiadala aj zmeny v premávke trolejbusových liniek, ktoré namiesto úseku Prievozská, Miletičova, Mlynské nivy, Svätoplukova a Košická momentálne jazdia po odklonových trasách. "Linka č. 201 je odklonená z Hlavnej stanice na Autobusovú stanicu ako linka č. 210, linka č. 205 pokračuje zo Záhradníckej na Kollárovo námestie a obratom na Hodžovom námestí naspäť na svoju trasu. Linka 208 pokračovala zo Záhradníckej smer Svätoplukova na Zimný štadión ako linka č. 207, linka č. 209 pokračovala z Trnavského mýta smer Miletičova rovno cez Trnavskú cestu na konečnú Rádiová, linka č. 212 premávala smer Cintorín Vrakuňa na Autobusovú stanicu," uvádza web DPB. Trolejbusy v neprejazdných úsekoch nahradila náhradná autobusová doprava.

 

Bratislavská MHD má aktuálne meškanie od päť do desiatich minút. V lokalite Patrónka eviduje Dopravný podnik Bratislava (DPB) pre práce na ceste meškanie obojsmerne do 30 minút. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies