Dojímavé! Žena porodila svojej neveste jej syna, teda svojho vnuka!

NETKY.SK • 13 Február 2018, 15:05 • 2 min
Dojímavé! Žena porodila svojej neveste jej syna, teda svojho vnuka!

Päťdesiatročná Patty Reseckerová z amerického Arkansasu zohrala pri narodení svojho vnúčika neuveriteľnú úlohu - sama ho porodila. Manželke jej syna v tom bránila čiastočná hysterektomia, ktorú v mladosti podstúpila, a tak jej ponúkla, že ich dieťa s radosťou donosí, informoval Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Keď sa Kayla Jonesová so svojím manželom Codym z texaskej Texarkany rozhodli, že chcú mať bábätko, vedeli, že budú musieť improvizovať, píše server Novinky.cz. Kayla totiž pre zdravotné problémy podstúpila čiastočnú hysterektomiu, teda chirurgické odstránenie delohy.

 

S originálnym nápadom prišla Reseckerová, teda matka Codyho. Zamilovanému páru navrhla riešenie v podobe náhradného materstva s tým, že úlohu náhradnej matky splní práve ona.

 

Náhradné materstvo spočíva v tom, že embryo biologických rodičov implantujú do delohy náhradnej matky. Využívajú ho práve v situáciách, keď žena nemôže dieťa donosiť a porodiť pre závažné zdravotné problémy. 

 

A pretože dvojica s týmto neštandardným riešením súhlasila, Reseckerová aj napriek pokročilému veku priviedla na svet zdravého chlapca menom Kross.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies