Do domu Chrisa Browna sa vlámali zlodeji

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 15:59 • 2 min
Do domu Chrisa Browna sa vlámali zlodeji

USA - Do rodinného domu amerického r'n'b speváka Chrisa Browna v kalifornskom San Fernando Valley sa vlámali neznámi páchatelia.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého sa udalosť stala približne o druhej hodine miestneho času. Traja ozbrojení muži v maskách sa násilím dostali do nového príbytku 26-ročného interpreta, ktorý ale nebol doma. V dome sa však nachádzala jeho teta, ktorú muži zamkli v skrini. Následne prehľadali celý dom a vzali peniaze a iné predmety. Po ich odchode sa Brownovej tete podarilo zavolať na políciu. Incident sa stal približne dva mesiace po tom, čo sa do iného domu speváka vlámala istá Amira Kodcia Ayeb. Tá strávila v jeho príbytku niekoľko dní, pričom nápismi poškodila kuchynskú linku a dve autá. Rodák z Tappahannocku vo Virgínii ju objavil nahú v posteli po návrate z Las Vegas, kde oslavoval 26. narodeniny.

 

Chris Brown má zatiaľ na konte sedem štúdioviek - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014) a tiež spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), With You, Forever, Yeah 3x, Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Turn Up The Music, Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež napadnutím speváčky Rihanny či konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies