DFS boli udelené tri koncesie na medzinárodnom letisku v Hongkongu

NETKY.SK • 20 Jún 2012, 11:13 • 2 min
DFS boli udelené tri koncesie na medzinárodnom letisku v Hongkongu

DFS boli udelené tri koncesie na medzinárodnom letisku v Hongkongu - Doprava Spoločnosť DFS Group vybrala správa letiska Hongkong, aby riadila tri hlavné koncesie na medzinárodnom letisku v Hongkongu (Hong Kong International Airport – HKIA) Alkoholické ná

slovakia

left justify in out

img

Spoločnosť DFS Group vybrala správa letiska Hongkong, aby riadila tri hlavné koncesie na medzinárodnom letisku v Hongkongu (Hong Kong International Airport – HKIA): Alkoholické nápoje a Tabak, Parfumy a Kozmetika a Obchodný tovar v tranzitnom priestore letiska, na obdobie rokov 2012 – 2017, aj keď v otvorenom výberovom konaní.
      "Je to jednoznačná česť môcť slúžiť správe letiska Hongkong. Vzhľadom na to, že spoločnosť DFS Group začala svoje aktivity na letisku Hongkong pred viac ako 50 rokmi, máme naozaj pocit, akoby sme sa vracali domov. Okrem toho tieto tri koncesie nám umožňujú poskytovať bezproblémové, ocenené služby zákazníkom, ktorí spoločnosť DFS poznajú najlepšie. Určite so sebou na letisko prinesieme ducha našich obchodov Galleria nachádzajúcich sa v centre mesta," povedal Michael W. Schriver, riaditeľ obchodných operácií a rozvoja podnikania zo spoločnosti DFS Group.
      "Je našou povinnosťou poskytovať HKIA tie najlepšie služby a prostredie. Tiež sme si vedomí toho, že súčasné koncesie zamestnávajú na HKIA mnoho skúsených ľudí a urobíme všetko preto, aby sme si tu udržali čo najviac týchto vysoko hodnotných jednotlivcov. Už sme oslovili súčasných koncesionárov, aby sme zistili, ako môžeme ovplyvniť čo najplynulejší prechod, najmä pokiaľ ide o potreby týchto zamestnancov," dodal Benjamin Vuchot, výkonný riaditeľ spoločnosti DFS pre severnú Áziu. 
      Spoločnosť DFS v súčasnosti prevádzkuje desať koncesií na HKIA, vrátane ocenenej predajne Luxury Watch vo West Hall. Spoločnosť tiež prevádzkuje dva luxusné obchody v nákupnej štvrti Kowloon: DFS Galleria Sun Plaza na Canton Road s rozlohou 10.700 metrov štvorcových a DFS Galleria Chinachem v Tsim Sha Tsui s rozlohou 13.600 metrov štvorcových. V auguste 2012 spoločnosť DFS Group otvorí svoj prvý obchod na ostrove Hongkong, v samom srdci Causeway Bay. 
      Väčšinovým vlastníkom spoločnosti DFS Group, ktorá je najväčším svetovým predajcom luxusného tovaru v oblasti cestovania, je spoločnosť LVMH a menšinu vlastnia spoločnosti spojené s Robertom Millerom, jedným zo zakladateľov DFS a dlhoročným obyvateľom Hongkongu. Celosvetové sídla spoločnosti DFS Group sa nachádzajú v Central v Hongkongu. Spoločnosť zamestnáva viac ako 7000 ľudí v 14 obchodoch Galleria v centre mesta a vo viac ako 200 letiskových obchodov po celom svete, prevažne v ázijsko-tichomorskom regióne. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies