Aktualizované: Britský bulvár opäť šokoval. Kráľovský pár vyhlásil za mŕtvy!

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 14:44 • 2 min
Aktualizované: Britský bulvár opäť šokoval. Kráľovský pár vyhlásil za mŕtvy!

LONDÝN - Princ Philip, manžel britskej kráľovnej Alžbety II., sa nebude od jesene tohto roka zúčastňovať verejných podujatí súvisiacich s jeho postavením. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie Buckinghamského paláca s tým, že kráľovná si bude plniť svoje povinnosti naďalej v plnej miere. Britský bulvár na svoju reakciu nenechal dlho čakať. Kráľovský pár vyhlásil za mŕtvych.

slovakia

left justify in out

Buckinghamský palác zvolal dnes do Londýna personál všetkých kráľovských sídel. Tento vopred neavizovaný krok vyvolal v britskej tlači dohady, že v kráľovskej rodine došlo k nepredvídanej udalosti. Objavili sa aj špekulácie o zhoršení zdravotného stavu kráľovnej Alžbety II. a jej manžela, princa Philipa.

 

Palác však uviedol, že niet dôvodu na obavy. Vysvetlil, že takéto schôdzky za účasti personálu zo všetkých kráľovských sídel sa z času na čas konávajú.

 

Podľa denníka Daily Mail sa má dnes personálu prihovoriť lord komorník, ktorý zodpovedá za kráľovský dvor, ako aj súkromný tajomník kráľovnej Christopher Geidt.

 

"Aj keď sa podobné schôdze príležitostne konajú, spôsob, akým bola zvolaná tá dnešná - na poslednú chvíľu -, je nezvyčajný," uviedol britské médiá s odvolaním sa na svoje anonymné zdroje.

 

Kráľovná Alžbeta II., ktorá nedávno oslávila 91. narodeniny, sa v stredu vrátila do Londýna z vidieka - zo zámku vo Windsore, kde zvykne tráviť veľkonočné sviatky.

 

Alžbeta i jej manžel sa v stredu objavili na verejnosti a nič nenasvedčovalo, že by mali zdravotné problémy. Kým kráľovná prijala premiérku Theresu Mayovú, ktorá ju informovala o rozpustení parlamentu pred voľbami vypísanými na 8. júna, princ Philip odhalil pamätnú dosku na kriketovom štadióne.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies