Čo podľa Kate Winsletovej nepatrí na červený koberec? Takto by to vyzerať nemalo!

NETKY.SK • 4 Máj 2018, 08:46 • 2 min
Čo podľa Kate Winsletovej nepatrí na červený koberec? Takto by to vyzerať nemalo!

Americká herečka Kate Winsletová má isté výhrady voči sebaprezentácii mnohých svojich kolegýň na červenom koberci.

slovakia

left justify in out

Kate Winsletová reagovala na aktuálnu situáciu týkajúca sa škandálu so sexuálnym obťažovaním producenta Harveyho Weinsteina. Myslí si, že niektoré z jej kolegýň prekračujú isté hranice a na červenom koberci sa prezentujú príliš odhalené, čím si vlastne samy pripravujú pôdu na to, aby ich svet vnímal len ako sexuálne objekty. Podľa jej názoru by miestami nezaškodilo viac cudnosti.

 

Štýl obliekania Kate Winsletovej do veľkej miery ovplyvnila jej matka, ktorá zomrela minulý rok na rakovinu pečene. Bola zástancom toho, že „menej je viac“, teda pokiaľ sa zúčastňujeme spoločenských podujatí, nemá byť primárnym cieľom to, aby sme pútali zraky okolia. Sama Winsletová sa vyjadrila, že sa galavečerov zúčastňuje preto, že sa teší na zaujímavé konverzácie s ľuďmi nie na to, ako na seba strhne pozornosť, tá jej vraj viac prekáža, než lichotí.

 

Na Harveyho Weinsteina však ani samotná herečka nemá dobré spomienky. S jeho spoločnosťou totiž v roku 1994 natočila svoj prvý film a to jej pripomínal pri každom ich stretnutí, akoby bola jeho dlžníkom. S jeho spoločnosťou spolupracovala ešte aj v roku 2008 na filme Predčítač, za ktorého získala Oscara, pri preberaní ocenenia mu však odmietla poďakovať.

 

„Fakt, že sa Harveym Weinsteinem už do konca života nebudem musieť nikdy zoberať, je jedna z najlepších vecí, čo sa kedy stala,“ uviedla Winsletová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies