Bude to kto z koho! McGregora čakajú krušné chvíle

NETKY.SK • 13 Október 2017, 15:36 • 2 min
Bude to kto z koho! McGregora čakajú krušné chvíle

BRATISLAVA - Súčasný prezident UFC (Ultimate Fighting Championship) Dana White v ostatnom čase spomína iba jeden zápas. Je to duel vo váhovej kategórii, ktorá má momentálne najviac talentovaných zápasníkov v celej UFC.

slovakia

left justify in out

Na víkendovom UFC 216 získal prechodný titul šampióna váhy Tony Ferguson, v 3. kole zdolal Kevina Leeho. Ferguson získal opasok po šnúre 10 víťazných zápasoch, čo je naozaj obdivuhodný výkon.

 

Logickým krokom by bolo zorganizovať zápas medzi Fergusonom a McGregorom aby sa ujednotil šampión. McGregor spomínal svojich možných súperov, ale Ferguson medzi nimi nefiguroval.

 

Na tlačovke po UFC216 však prezident UFC Dana White ujasnil niektoré veci, o ktorých sa veľa klebetilo a porozprával o zápase Ferguson proti McGregorovi: "Nikto nerozprával o Diazovi, ani s ním. Nikdy. Toto je iba ďalší výmysel z dielne internetu. Tony je dočasný šampión, Conor je regulárny takže musíme to zjednotiť, musí sa to stať. Všetko ostatné je nemožné. Tento zápas je ďalší na rade."

 

O McGregorovi je známe, že sa okolo neho dejú divoké veci. Po tom, ako získal titul od Josého Alda, sa rozhodol, že zmení zápasovú váhu a získal ďalší titul od Eddieho Alvareza v ľahkej váhe. Po tomto všetkom si zaboxoval ešte s Mayweatherom a získal neskutočný balík peňazí. Teraz by však už bolo na čase konečne obhájiť svoj titul. No ani Dana White nevedel čo presne šialený Ír plánuje.

 

"Ešte som sa s Conorom nerozprával o pokračovaní. Jedno je isté chcel by zápasiť ešte tento rok, ale teraz išiel na Ibizu aby si oddýchol aj s rodinou, trocha vypustí paru. A potom uvidíme ako ďalej."

 

Ferguson bude chcieť pokračovať vo víťaznej sérií, ale McGregor určite spraví všetko preto, aby bol vo svojej prvej obhajobe úspešný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies