Brazília zdolala Francúzsko na Stade de France

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 07:47 • 2 min
Brazília zdolala Francúzsko na Stade de France

PARÍŽ - Futbalisti Brazílie prekonali jednogólové manko a zvíťazili vo štvrtkovom medzištátnom prípravnom stretnutí v Paríži na Stade de France nad domácim Francúzskom 3:1. Brazílčania na tomto štadióne podľahli Francúzom vo finále MS 1998.

slovakia

left justify in out

Skóre duelu otvoril v 21. min domáci stopér Realu Madrid Raphael Varane, no ešte do prestávky dokázal odpovedať stredopoliar FC Chelsea Oscar. Takmer po hodine hry naklonila misky váh na stranu "kanárikov" hviezda FC Barcelona Neymar a gólový účet stretnutia uzavrel v 69. min Luiz Gustavo.


Pre obe krajiny to bol od spomenutého finále MS 1998 šiesty vzájomný zápas. V troch sa z víťazstva tešilo Francúzsko, Brazília uspela v dvoch a v jednom sa zrodil nerozhodný výsledok. Brazílčania ťahajú od príchodu trénera Dungu tesne po MS 2014 šnúru siedmich víťazných duelov.

Výsledok - štvrtok:
Francúzsko - Brazília 1:3 (1:1)
Góly: 21. Varane - 40. Oscar, 57. Neymar, 69. Luiz Gustavo

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies