Bratislava vyhlásila nový tender na opravy komunikácií, predpokladaná cena prác je 28,8 miliona eur

NETKY.SK • 5 September 2016, 13:12 • 2 min
Bratislava vyhlásila nový tender na opravy komunikácií, predpokladaná cena prác je 28,8 miliona eur

BRATISLAVA - Hlavné mesto SR Bratislava vyhlásilo novú verejnú súťaž na komplexné zabezpečenie udržateľnosti kvality komunikácií. Predpokladaná cena prác plánovaných na štyri roky je 24 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty, resp. 28,8 mil. eur vrátane dane. Lehota na predkladanie ponúk je 3. novembra, dodávateľ má vzísť z elektronickej aukcie. Tender na rozdiel od pôvodného nie je rozdelený na časti.

slovakia

left justify in out

"Predmetom zákazky je realizácia projektu komplexného zabezpečenia plošných opráv povrchu vozoviek, chodníkov a miestnych komunikácií I. a II. triedy, povrchov zastávok mestskej hromadnej dopravy, údržby prieťahov štátnych ciest na území hlavného mesta, ktoré sú v zodpovednosti a kompetencii hlavného mesta SR Bratislavy," oznámilo mesto. Ide o opravy povrchov pozemných komunikácií v hlavnom meste v celkovej dĺžke takmer 295 kilometrov a o výmere 745 116 štvorcových metrov.


Bratislava vyhlásila predošlú verejnú súťaž na komplexné zabezpečenie udržateľnosti kvality komunikácií na území mesta v júni tohto roku. Predpokladaná cena aj trvanie zákazky boli rovnaké ako v novom tendri. Zákazka bola vtedy rozdelená na dve časti - na opravy komunikácií za odhadované náklady za 14,84 mil. eur a na štandardnú a rutinnú údržbu komunikácií za 9,16 mil. eur bez dane.


Mesto túto súťaž zrušilo v júli, nakoľko sa v priebehu postupu verejného obstarávania zmenili okolnosti, za ktorých bolo vyhlásené. Dôvodom bola podľa mesta významná zmena rozsahu jednotlivých častí zadávanej zákazky po vyhlásení tohto verejného obstarávania, ktorá by mohla spôsobiť nezodpovedajúce ocenenie ponúk uchádzačov, čo by mohlo mať za následok nemožnosť plnenia zmluvy/zmlúv, resp. nehospodárnosť použitia verejných zdrojov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies