Boxerista Taylor opäť siahol po zbrani

NETKY.SK • 20 Január 2015, 09:30 • 2 min
Boxerista Taylor opäť siahol po zbrani

LITTLE ROCK - Profesionálny majster sveta strednej váhy boxerskej organizácie IBF Jermain Taylor si komplikuje život.

slovakia

left justify in out

V auguste minulého roka ho obvinili, že vystrelil na svojho bratranca, teraz má na krku ďalší incident so zbraňou. Polícia v americkom Arkansase eviduje výpoveď muža, ktorý tvrdí, že Taylor na neho vypálil a navyše mieril pištoľou na jeho ženu a deti. Tridsaťšesťročného pästiara v pondelok zadržali, nekládol odpor. Našli u neho zbraň aj malé množstvo marihuany. Podľa policajného hovorcu Sidneyho Allena ho obvinia z napadnutia s priťažujúcimi okolnosťami, z ohrozovania neplnoletej osoby a prechovávania marihuany. Za augustové udalosti sa bude zodpovedať na súde v júni. 

 

Tridsaťšesťročný Američan získal titul šampióna IBF októbrovým víťazstvom nad Austrálčanom Samom Solimanom. Obhajovať ho mal 6. februára proti krajanovi Sergiovi Morovi. Tento súboj sa však neuskutoční pre Taylorovo zranenie rebra. S odvolaním sa na jeho promotéra to uviedol boxerský novinár Michael Woods na sociálnej sieti Twitter. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies