Bournemouth sa dohodol s Blackburnom na kompenzácii za Kinga

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 09:08 • 2 min
Bournemouth sa dohodol s Blackburnom na kompenzácii za Kinga

BOURNEMOUTH - Nováčik anglickej futbalovej Premier League Bournemouth sa dohodol na odstupnom za nórskeho útočníka Joshuu Kinga, s ktorým "The Cherries" uzavreli predbežný kontakt ešte počas trvania jeho zmluvy v Blackburne.

slovakia

left justify in out

To je pri hráčoch mladších ako 24 rokov v Anglicku zakázané. Kluby sa dohodli na kompenzácii za stále len 23-triročného zakončovateľa za zavretými dverami a prípad sa nedostane pred arbitrážny súd. Rodák z Osla podpísal na Dean Court kontrakt na tri roky.


Sedemnásťnásobný nórsky reprezentant vzišiel z akadémie Manchestru United. V drese "červených diablov" však odohral len dve súťažné stretnutia (ani jedno v Premier League). Z "divadla snov" zamieril do Blackburnu, za ktorý v priebehu dvoch druholigových sezón nastrieľal len tri góly. Rovnakým počtom zaťažil v ostatnom ročníku FA Cupu konto prvoligového Stoke City, ktorému v rámci osemfinále strelil hetrik.


Pre najlepší tím ostatného ročníka anglickej The Championship je King treťou letnou posilou. Bournemouth predtým získal gólmanov Artura Boruca a Adama Federiciho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies