Bette Midler a Ne-Ya uviedli do Skladateľskej siene slávy

NETKY.SK • 16 Jún 2012, 05:01 • 2 min
Bette Midler a Ne-Ya uviedli do Skladateľskej siene slávy

Bette Midler a Ne-Ya uviedli do Skladateľskej siene slávy

slovakia

left justify in out

img

Americkú speváčku a herečku Bette Midler, r'n'b speváka Ne-Ya a rockového hudobníka Boba Segera uviedli vo štvrtok v New Yorku do Skladateľskej siene slávy. Towering Song Award získal americký soulový spevák Ben E. King spolu s Mikeom Stollerom a zosnulým Jerrym Leiberom za skladbu Stand by Me z roku 1960.

Ne-Yo okrem toho dostal aj Hal David Starlight Award, ktorú udeľujú mladým skladateľom. "Ako dieťa som bol často podráždený. Ak by mi moja mama nedala pero a papier a nepovedala, aby som naň položil svoje emócie, tak by to so mnou dopadlo asi veľmi zle," povedal 32-ročný spevák. Bette Midler si zas z rúk speváka skupiny Fleetwood Mac Stevieho Nicksa prevzala Sammy Cahn Lifetime Achievement Award. "Každá cena je veľkou poctou. Mám tým na mysli, že to znamená, že na vás ľudia myslia a to je krásne," uviedla trojnásobná držiteľka ceny Grammy. Do Skladateľskej siene slávy taktiež uviedli autorov muzikálu The Fantasticks Harveyho Schmidta a Toma Jonesa, skladateľa, textára a producenta Jima Steinmana, kanadského hudobníka Gordona Lightfoota a country skladateľa Dona Schlitza.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies