Austrália: Premiérku nahneval výrok, že fajčenie je zdravšie než sex gejov

NETKY.SK • 6 September 2012, 10:44 • 2 min
Austrália: Premiérku nahneval výrok, že fajčenie je zdravšie než sex gejov

Austrália Premiérku nahneval výrok, že fajčenie je zdravšie než sex gejov - Politika Austrálska kresťanská lobistická skupina (ACL) dnes uviedla, že bojkot jej celoštátnej konferencie zo strany premiérky Julie Gillardovej kvôli výroku o homosexuálnom sexe

slovakia

left justify in out

imgAustrálska kresťanská lobistická skupina (ACL) dnes uviedla, že bojkot jej celoštátnej konferencie zo strany premiérky Julie Gillardovej kvôli výroku o homosexuálnom sexe je úderom pre slobodu prejavu.
      Gillardová zrušila účasť na konferencii po tom, ako šéf kresťanskej lobistickej skupiny Jim Wallace vyhlásil, že sex homosexuálov je väčší hazard so zdravím ako fajčenie cigariet.
      "Toto je víťazstvo neúnavného a neľútostného démonizovania každého, kto sa verejne postaví proti agende aktivistov za práva homosexuálov," uviedla na svojej webovej stránke lobistická skupina, ktorá presadzuje kresťanské zásady a etické reformy vo vláde a legislatíve Austrálie.
      Gillardová ohlásila bojkot konferencie slovami: "Prirovnať zdravotné účinky fajčenia k nespočetným zápasom, ktoré v súčasnej spoločnosti podstupujú austrálski gejovia a lesbičky, je bezcitné a nesprávne."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies