Oktagon 20: Vémola má súpera !

NETKY.SK • 18 December 2020, 18:56 • 2 min
Oktagon 20: Vémola má súpera !

Karlos Vémola má už oficiálneho súpera vsúboji o titul strednej váhy v turnaji organizácie Oktagon.

slovakia

left justify in out

Karlos Vémola sa postaví Alexovi ,,Da Kill Kid" Lohorovi. Tridsaťročný Francúz má skúsenosti z organizácií Bellator a Cage Warriors.Jeho bilancia je 19 víťazstiev a 5 prehier. Až 16 súboj ukončil predčasne. 

 

V rebríčku stredných váh mu patrí 93. priečka, Vémolovi 67. priečka. Francúz pochádza z parížskeho predmestia Lohóre. Vémolovi poslal štipľavý odkaz:  „Tam, odkiaľ pochádzam, nemáme radi šikanu. Zápasom nenávisť skončí, podáme si ruky a nasleduje rešpekt. Karlos to evidentne neovláda, idem ho do Brna naučiť slušnosti.” povedal vo videu pre oficiálny twitter portál Oktagonu.

 

Lohóre ďaleh hovorí: „Celý život fungujem v gete. Či už v Paríži, alebo v Londýne. V klietke reprezentujem tento štýl života."  Konkrétne v Londýne (rôznych telocvičniach) a v Organizácií UCMMA pôsobili obaja zápasnici.

 

 

Zápas a odohraje ako hlavný 30. decembra. Oktagon 20 sa bude odohrávať bez divákov, kvôli pandémií. Možné je ale zakúpiť predplatné pre online stream.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Vavra
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies