Atmosphere vydajú nahrávku Frida Kahlo vs. Ezra Pound

NETKY.SK • 20 Október 2016, 08:25 • 2 min
Atmosphere vydajú nahrávku Frida Kahlo vs. Ezra Pound

LOS ANGELES - Americká hip-hopová skupina Atmosphere uvedie 9. decembra na trh nahrávku s názvom Frida Kahlo vs. Ezra Pound.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať sedem singlov, ktoré Atmosphere zverejnili vlani a tento rok pred vydaním najnovšieho albumu Fishing Blues (2016). Ani jeden z nich sa však na tejto štúdiovke nenachádza. Frida Kahlo vs. Ezra Pound vyjde na CD a tiež ako box set siedmich vinylových platní, pričom každá z nich bude obsahovať aj inštrumentálnu verziu danej skladby.


Formácia Atmosphere vznikla v roku 1989 v Minneapolise a v súčasnosti ju tvoria rapper Slug a producent Ant, pričom v minulosti v nej pôsobili aj Spawn, Stress a Beyond. Debutovali až v roku 1997 albumom Overcast!, po ktorom nasledovali štúdiovky God Loves Ugly (2002), Seven's Travels (2003), You Can't Imagine How Much Fun We're Having (2005), When Life Gives You Lemons, You Paint That Shit Gold (2008), The Family Sign (2011), Southsiders (2014) a spomínaná Fishing Blues. Okrem toho majú na konte aj viacero EP nahrávok a kompilácií. Slug navyše vydal tri albumy s rapperom Mursom pod spoločným názvom Felt.

Tracklist CD verzie nahrávky Atmosphere - Frida Kahlo vs. Ezra Pound:
01 Finer Things f. Dem Atlas
02 This Lonely Rose f. Blueprint & Aesop Rock
03 My Best Half
04 Salma Hayek
05 Trying To Fly f. Eric Mayson
06 Fireflies f. Grieves
07 Windows f. Prof

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies