VIDEO Adidas vyrobil platinové kopačky na oslavu Messiho piatej Zlatej lopty

NETKY.SK • 15 Január 2016, 18:45 • 2 min
VIDEO Adidas vyrobil platinové kopačky na oslavu Messiho piatej Zlatej lopty

BARCELONA – Sponzor hviezdneho útočníka Lionela Messiho spoločnosť Adidas oslávila jeho nedávne piate víťazstvo Ballon d'Or platinovými kopačkami, ktoré sú jediné svojho druhu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný útočník v pondelok vo švajčiarskom Zürichu získal už svoju piatu Zlatú loptu, keď vo finále porazil svojo odvekého rivala Cristiana Ronalda z Realu Madrid a svojho spoluhráča z Barcelony Neymara.

 



Nemecký výrobca športových potrieb oslavuje Messiho ako "najlepšieho všetkých čias" a túto frázu vytlačil aj na podrážku jeho nových platinových kopačiek. Adidas komentoval nové platinové kopačky: "Zlato je pre víťazov, platina je pre najlepších všetkých čias."

 


"Byť späť na tomto pódiu je pre mňa veľmi zvláštny moment, keďže som uplynulé dva roky sledoval víťazstvo Cristiana," povedal Messi po tom, čo vyhral cenu. "Je neuveriteľné, že je to moja piata Zlatá lopta. Je to viac, než čokoľvek, o čom som mohol snívať, keď som bol dieťa. Chcel by som poďakovať všetkým svojim spoluhráčom, pretože bez nich by nič z toho nebolo možné. Chcem tiež poďakovať futbalu za všetko, dobré aj zlé. Veľa ma naučil."

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies