Adidas končí so sériou Predator!

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 18:30 • 2 min
Adidas končí so sériou Predator!

BERLÍN – Pre všetkých futbalistov, či už profesionálnych alebo príležitostných, máme smutnú správu – Adidas ukončil sériu kopačiek Predator.

slovakia

left justify in out

Tieto legendárne kopačky boli súčasťou futbalistov po celom svete dlhých 21 rokov, avšak Adidas oznámil, že končí s touto sériou v propsech nových modelových radov.

Pre tých, ktorí by náhodou nevedeli o čo ide, tak ukončenie série Predator od Adidasu je niečo podobné, ako keby Levi’s prestal vyrábať rifle alebo McDonalds by viac nepredával Big Mac.

Spoločnosť Adidas zverejnila na svojej internetovej stránke nasledujúce vyhlásenie: "V neočakávanom videu niektorí hráči vrátane Lionela Messiho, Thomasa Müllera, Luisa Suáreza a Oscara začali revolúciu a oznámili koniec niekoľkých modelových radov adidasu. Už žiadne Predatori, F50, 11Pro a Nitrocharge."

 

 


Nové generácie kopačiek, ktoré ich majú nahradiť sa volajú X a Ace, ktoré sľubujú niečo nové vo svete futbalu. Napriek tomu to vyzerá tak, že by kvôli tomuto mnoho ľudí bolo ochotných podpísať petíciu za zachovanie tejto legendárnej série.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies