Zaspal opitý na terase: Zobudil sa bez penisu!

NETKY.SK • 5 August 2013, 11:24 • 2 min
Zaspal opitý na terase: Zobudil sa bez penisu!

SANTIAGO – Už sa vám niekedy stalo, že ste sa opili a na druhý deň ste nevedeli nájsť napríklad kľúče? Ak sa vám to zdalo hrozné, nie je to nič v porovnaní s tým, čo prežíva Geraldo Ramos z Dominikánskej republiky.

slovakia

left justify in out

Ramos sa totiž zobudil po poriadnej „rozbíjačke“ bez penisu! Šesťdesiatštyri ročný muž z mesta Santiago prezradil miestnej televízii, že nemá najmenšie tušenie, kam sa podel jeho penis. „Pamätám si len ako som sa zobudil a hneď som rýchlo utekal do nemocnice,“ povedal Ramos.

Jeho susedia však tvrdia, že vedia kam sa jeho penis „podel“. Podľa nich Ramosa a napadol v spánku pes, ktorý mal údajne zožrať jeho pohlavný úd. Ramos sa však na nič nepamätá a údajného psa – útočníka zatiaľ nenašli.

V prípade, že sa jednalo o útok psa nie je to ojedinelý čin tohto druhu. Na konci júla ochrnutý muž z amerického Arkansasu zistil, že mu jeho štvornohý „kamarát“ zjedol jeden semenník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies