Willow Smith zverejnila videoklip k piesni F Q-C #7

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 13:56 • 2 min
Willow Smith zverejnila videoklip k piesni F Q-C #7

USA - Americká speváčka Willow Smith zverejnila videoklip k singlu s názvom F Q-C #7, čo je skrátený tvar spojenia Frequency Number Seven.

slovakia

left justify in out

Štrnásťročná rodáčka z Los Angeles sa vo videu prezentuje nielen spevom, ale aj hrou na viacero hudobných nástrojov. Pieseň si napísala i produkovala sama. Okrem toho sa podieľala aj na réžii videoklipu.

 

Smith sa vo videu objavuje v rôznych outfitoch - čiernom, žltom, červenom a modrom, ktoré majú reprezentovať jej čakry. „Žltá symbolizuje sebavedomie, modrá je môj hlas, červená reprezentuje inštinkt, ktorý varuje pred nebezpečenstvom, a čierna je kombináciou všetkého,“ uviedla interpretka pre magazín The Fader. 

 

 

Willow Smith, celým menom Willow Camille Reign Smith, je dcérou Willa Smitha a Jady Pinkett Smith. Debutovala v roku 2010 skladbou Whip My Hair, po ktorej nasledovali single ako 21st Century Girl, Fireball (feat. Nicki Minaj), I Am Me, Sugar And Spice, Drowning alebo 5. V poslednom menovanom hosťuje jej brat Jaden. Okrem speváckej kariéry sa venuje aj televízii a filmu. S otcom Willom si zahrala v snímke Som legenda (2007), jej hlas počuť v animovanom filme Madagaskar 2: Útek do Afriky (2008) a predstavila sa aj v dramédii Americké dievča (2008). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies