VIDEO Nechutné zranenie: Soto trafil Van der Vaarta do rozkroku a dokaličil si koleno

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 09:28 • 2 min
VIDEO Nechutné zranenie: Soto trafil Van der Vaarta do rozkroku a dokaličil si koleno

MAINZ - Kolumbijský futbalový reprezentant Elkin Soto z Mainzu utrpel nepríjemné zranenie kolena, keď sa snažil získať loptu od stredopoliara Hamburgu Rafaela van der Vaarta a Holanďana kopol zozadu do rozkroku a slabín. Tridsaťštyriročný Soto mal podľa fotografií pri zákroku nohu v netypickej polohe, napokon skončil s vyvrtnutým kolenom, potrhanými troma väzmi v ňom a poškodením meniskom. Incident sa stal v 33 min nedeľňajšieho zápasu najvyššej nemeckej súťaže.

slovakia

left justify in out

Soto prišiel do Nemecka pred takmer desaťročím z ekvádorského tímu Barcelona SC. V Mainzi odohral vyše 150 zápasov. "Hneď po operácii môže podpísať s nami nový kontrakt," zareagoval po zranení športový manažér Mainzu a dočasný tréner Christian Heidel na otázku, či nie je teraz ohrozená hráčova kariéra. Nepríjemné zranenie si môže vyžiadať aj ročnú prestávku. Sotovi sa navyše končí po sezóne zmluva.

 

Sota hneď z ihriska odviezli vo veľkých bolestiach do nemocnice. "Nikdy som niečo podobné nevidel, koleno bolo skutočne v zvláštnej pozícii. Všetko po tomto okamihu bolo nedôležité. Išlo predovšetkým o jeho zdravie," dodal Heidel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies