Van Persie bude do šampionátu pripravený, tvrdí tréner van Gaal

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 12:17 • 2 min
Van Persie bude do šampionátu pripravený, tvrdí tréner van Gaal

AMSTERDAM - Holandský futbalista Robin van Persie ešte nie je úplne zdravotne fit, ale do začiatku majstrovstiev sveta v Brazílii bude na 100 percent pripravený. Tréner "oranjes" Louis van Gaal to uviedol na tlačovej konferencii pred prípravným zápasom s Walesom.

slovakia

left justify in out

Van Persie pracuje tvrdo na svojom návrate na zelený koberec od marcového zranenia v zápase osemfinále Ligy majstrov s Olympiakosom Pireus. Tridsaťročný kapitán národného tímu bol mimo hru šesť týždňov, keď sa vrátil do Holandska na rehabilitáciu. Kanonier Manchestru United sa potom vrátil na posledné tri ligové zápasy v Premier League, pričom skóroval proti Hull City. 

 

Van Persie neodohral viac ako 80 minút v posledných dvoch prípravných medzištátnych stretnutiach proti Ekvádoru a Ghane, ale van Gaal je presvedčený, že na finálovom turnaji MS nebude absentovať. "Nie je fit na 100 percent, ale ešte máme k dobru dva týždne. Myslím, že to stihne a pomôže nám na hracej ploche. Máme to pod kontrolou a postupne u neho zvyšujeme záťaž," povedal šéf "oranjes". 

 

Holandsko sa na svetovom šampionáte stretne v základnej B-skupine spoločne s obhajcom trofeje zo Španielska, Čile a Austráliou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies