V základnej zostave v Zápase hviezd aj kvarteto hráčov z Los Angeles

NETKY.SK • 3 Február 2012, 12:47 • 2 min
V základnej zostave v Zápase hviezd aj kvarteto hráčov z Los Angeles

V základnej zostave v Zápase hviezd aj kvarteto hráčov z Los Angeles - Ostatné športy Až štyroch zástupcov v základnej zostave v prestížnom Zápase hviezd NBA budú mať basketbalové tímy z Los Angeles. Rozhodli o tom v hlasovaní fanúšikovia, ktorí si 26.

slovakia

left justify in out

img

Až štyroch zástupcov v základnej zostave v prestížnom Zápase hviezd NBA budú mať basketbalové tímy z Los Angeles. Rozhodli o tom v hlasovaní fanúšikovia, ktorí si 26. februára v Orlande želajú, aby pri úvodnom rozskoku bol na palubovke aj Blake Griffin a Chris Paul z LA Clippers a Kobe Bryant s Andrewom Bynumom z LA Lakers.

V najžiadanejšej zostave Západnej konferencie figuruje aj krídelník Oklahoma City Kevin Durant, ktorý dopĺňa spomínané kvarteto z mesta anjelov. Griffin a Bynum sa predstavia v základnej zostave v All-Star po prvý raz, Bryant sa do úvodnej päťky dostal štrnástykrát v rade.

Na Východe dostal najviac hlasov (1,6 milióna) Dwight Howard, pivot Orlanda Magic. Z Miami Heat dostali pozvánku LeBron James a Dwyane Wade, do prestížnej spoločnosti si diváci vyžiadali aj najužitočnejšieho hráča zo Chicaga Derricka Roseho a krídelníka Carmela Anthonyho z New Yorku Knicks.

Zatiaľčo základné päťky v Allstars zápase si zvolili fanúšikovia, náhradníkov si vyberú hlavní tréneri oboch konferencií, mená budú známe na budúci týždeň vo štvrtok.

Základné päťky pre Allstars NBA 2012:

VÝCHODNÁ KONFERENCIA:

Krídelníci: Carmelo Anthony (New York Knicks), LeBron James, (Miami Heat)

Pivot: Dwight Howard (Orlando Magic)

Rozohrávači: Derrick Rose (Chicago Bulls), Dwyane Wade (Miami Heat)

Tréner: /oznámia neskôr /

ZÁPADNÁ KONFERENCIA:

Krídelníci: Blake Griffin (Los Angeles Clippers), Kevin Durant, (Oklahoma City)

Pivot: Andrew Bynum (Los Angeles Lakers)

Rozohrávači: Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Chris Paul (Los Angelese Clippers).

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies