V Bohemians 1905 angažovali Čögleya, nová zmluva pre Mikuša

NETKY.SK • 8 Január 2016, 11:53 • 2 min
V Bohemians 1905 angažovali Čögleya, nová zmluva pre Mikuša

PRAHA - Futbalové kroky dlhoročného teraz už bývalého pravého obrancu AS Trenčín Petra Čögleya poviedli do najvyššej českej súťaže. Dvadsaťsedemročný trenčiansky rodák i odchovanec sa dohodol na kontrakte s pražským klubom Bohemians 1905. Nový zamestnávateľ spoľahlivého krajného beka nezverejnil detaily zmluvy.

slovakia

left justify in out

Čögley si v minulom kalendárnom roku vyslúžil nomináciu do seniorskej slovenskej reprezentácie, od septembra však nefiguroval v kádri úradujúceho fortunaligového majstra. Na pravej strane defenzívy AS ho nahradil mladík Martin Šulek. Čögley slovenskú I. ligu opustil bez streleného gólu vo viac než 130 vystúpeniach.

 

V Bohemians 1905 pôsobí slovenská enkláva, Čögley sa stretne s ďalším zadákom Lukášom Pauschekom a útočníkom Matúšom Mikušom, s ktorým trináste mužstvo synotligovej jesene predĺžilo spoluprácu do 31. decembra 2016. "Klokanov" trénuje ich krajan Roman Pivarník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies