Trnavská polícia zadržala drogového recidivistu

NETKY.SK • 5 Júl 2023, 10:00 • 2 min
Trnavská polícia zadržala drogového recidivistu

TRNAVA - Policajti z trnavskej kriminálky zadržali drogového recidivistu, ktorý v Trnave predával pervitín.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom trnavská polícia na sociálnej sieti. 

31 ročného muža, ktorý už bol v minulosti za drogovú trestnú činnosť právoplatne odsúdený, mali trnavskí kriminalisti v hľadáčiku už niekoľko týždňov. Koncom minulého týždňa polícia spustila akciu, pri ktorej mladého muža so súhlasom prokurátora zadržali. Pri akcii páchateľovi vypadlo na zem textilné puzdro, ktorého obsahom bolo plastové vrecko s bielou kryštalickou látkou a skúmavka s dvomi ružovými tabletami v tvare "Mimoňa". Expertíza potvrdila, že išlo o metamfetamín, z ktorého by sa dalo vyrobiť 100 dávok drogy.

Vyšetrovateľ recidivistu obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov. Polícia zároveň podala podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie, sudca sa s návrhom stotožnil a obvinený bol eskortovaný do väzobnej cely.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
FB Polícia SR - Trnavský kraj, Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies