Trenčín si zahrá s Arsenalom i Laziom Rím

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 14:55 • 2 min
Trenčín si zahrá s Arsenalom i Laziom Rím

TRENČÍN - Futbalisti AS Trenčín sa po štyroch rokoch opäť predstavia na turnaji hráčov do 21 rokov Copa Amsterdam, ktorý je na programe od 23. do 25. mája.

slovakia

left justify in out

 V základnej B-skupine sa stretnú s Arsenalom Londýnom, Laziom Rím a Clubom Guarani. V A-skupine budú hrať okrem domáceho Ajaxu Amsterdam aj semifinalista dorasteneckej Ligy majstrov RSC Anderlecht, turecký Besiktas Istanbul a nórsky Rosenborg Trondheim.

 

"Sme veľmi radi, že po druhý raz nám prišla pozvánka na tento výnimočný mládežnícky turnaj," komentoval na klubovom webe generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček a pokračoval: "Pre klub a hráčov to bude ďalšia fantastická skúsenosť. Predstavíme sa po boku slávnych a úspešných klubov. Veríme, že postavíme silný tím a našou kvalitou sa na tomto turnaji nestratíme." 

 

AS Trenčín v roku 2011 na turnaji Copa Amsterdam postúpil do semifinále a v boji o tretie miesto prehral v penaltovom rozstrele s Tottenhamom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies