Tipsport liga nateraz bez klubov z cudziny

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 10:05 • 2 min
Tipsport liga nateraz bez klubov z cudziny

BRATISLAVA - Slovenské hokejové kluby hlasovaním rozhodli, že Tipsport lige nateraz nebude účinkovať nijaký tím z cudziny.

slovakia

left justify in out

"Týkalo sa to klubov z Maďarska a Poľska," uviedol pre server HokejPortal.sk generálny manažér spoločnosti Pro-Hokej Richard Lintner, ktorý prezradil, že o možnom vstupe českého Vsetína medzi slovenskú ligovú elitu nikdy nerokovali. "Ak sa táto téma týkala jednotlivých klubov, musí to komunikačne vyriešiť konkrétny z nich. My ako riadiaci orgán sme riešili ponuky z poľskej a maďarskej strany. Športová rada, teda kluby, odporučili predstavenstvu neprijať zahraničného účastníka. Predstavenstvo toto rozhodnutie rešpektovalo," poznamenal Lintner pre HokejPortal.sk. Slovenské kluby musia do konca júla vyrovnať záväzky voči hráčom, po splnení tejto povinnosti budú vydávané licencie na nasledujúcu sezónu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies