Suárez zažiaril pri debute v drese Atletica Madrid

NETKY.SK • 28 September 2020, 10:22 • 2 min
Suárez zažiaril pri debute v drese Atletica Madrid

MADRID - Odchod Luisa Suáreza z FC Barcelona sprevádzali nevôľa fanúšikov aj kapitána Lionela Messiho. Lenže už pár dní po tom, čo si tretí najlepší strelec v histórii katalánskeho veľkoklubu zbalil kufre, ukázal kanonierske schopnosti v novom pôsobisku.

slovakia

left justify in out

2 góly za 20 minút

Premiéru na štadióne Wanda Metropolitano, domáceho stánku Atletica, okorenil 33-ročný Uruguajčan dvoma gólmi do siete Granady (6:1) a pridal aj gólovú asistenciu. A to na ihrisku strávil iba 20 minút, keďže v 70. min vystriedal Diega Costu.

 


"Mal som skvelé privítanie a dobré pocity od samého začiatku. To sa prejavilo aj na ihrisku. Niekedy je zmena pre hráča dôležitá," uviedol Luis Suárez. "Príchod kvalitného hráča zvýši konkurenciu v tíme. Hrali sme však dobre už aj predtým," podotkol dlhoročný tréner Los Colchonero Diego Simeone.

 

Skvelá prihrávka

Suárezovi jeho premiéru noví spoluhráči podstatne uľahčili. Keď prišiel na ihrisko, na ukazovateli skóre svietilo už 3:0 po presných zásahoch Diega Costu, Ángela Correu a Joaa Félixa. Keď v 72. min pridal Marcos Llorente štvrtý gól favorita, skvelou kolmicou ho vysunul práve Suárez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Atlético de Madrid (@atleticodemadrid),

 

Zaslúžene spečatil výsledok stretnutia

A potom to už skúsený 113-násobný uruguajský reprezentant vzal na seba. V 85. min ďalekonosnou hlavičkou upravil na 5:0 a v tretej minúte nadstaveného času spečatil na konečných 6:1. Pri tomto góle najprv pravačkou nastrelil pravú žrď bránky Granady a odrazenú loptu poslal ľavou nohou do siete. "Čím viac kvalitných hráčov máme, tým lepšie. Príchod Suáreza je dobrý pre tím aj celý klub," skonštatoval portugalský legionár Joao Félix.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Atlético de Madrid (@atleticodemadrid),

 

Najbližší zápas 
Pre Atlético Madrid to bol vôbec prvý zápas v novej sezóne La Ligy. S troma bodmi sa tento tím zaradil na 9. priečku v tabuľke. Najbližšie sa Simeoneho zverenci predstavia už v stredu 30. septembra na trávniku nováčika Huescy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies