Snooker: O'Sullivan vysvetlil svoju kritiku, narážal na minulosť

NETKY.SK • 19 September 2013, 17:25 • 2 min
Snooker: O'Sullivan vysvetlil svoju kritiku, narážal na minulosť

LONDÝN - Úradujúci majster sveta v snookeri Ronnie O'Sullivan vo štvrtok vydal vyhlásenie, v ktorom vysvetlil svoje ostré komentáre po tom, čo ďalšieho hráča Stephena Leeho tento týždeň uznali vinným z ovplyvňovania zápasov.

slovakia

left justify in out

Lee čelí doživotnému zákazu a O'Sullivan v reakcii na túto správu napísal na Twitteri, že aj mnoho ďalších hráčov predávalo zápasy. Šéf Medzinárodnej snookerovej asociácie Barry Hearn ho vzápätí požiadal, aby svoje slová vysvetlil.

"Bola to okamžitá reakcia na problém, ktorý ma veľmi trápi a ide o integritu môjho športu. Správa o tom, že Stephen Lee manipuloval výsledky zápasov otvorila oči všetkým na okruhu a vyslala jasnú správu hráčom, ktorí by sa pokúšali o podvody. Plne podporujem toto rozhodnutie a chválim riadiaci orgán WPBSA za prijatie takýchto opatrení," uviedol päťnásobný majster sveta.

O'Sullivan ďalej uviedol, že jeho slová na Twitteri odkazovali na viaceré dohady z minulosti o tom, že niektorí hráči manipulovali zápasy. "Keby som si bol vedomý manipulácie, viem, že by bolo na mne, aby som to ohlásil asociácii. Nemám v úmysle ohroziť integritu tohto športu, ktorý tak milujem. Moje slová boli vytrhnuté z kontextu," citovala ho agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies