Slovensko vystavuje na budapeštianskej výstave cestovného ruchu Utazás 2023

NETKY.SK • 24 Február 2023, 11:00 • 2 min
Slovensko vystavuje na budapeštianskej výstave cestovného ruchu Utazás 2023

Budapešť - Slovenská republika je už tradičným vystavovateľom na budapeštianskej medzinárodnej výstave cestovného ruchu Utazás 2023, ktorej 45. ročník otvorili vo štvrtok v priestoroch výstaviska Hungexpo Budapesti Vásárközpont.

slovakia

left justify in out

Slovensko vystavuje na tomto podujatí od roku 1993, slovenské subjekty cestovného ruchu prezentujú na stánku s rozlohou 80 štvorcových metrov. "Slovenský raj a Spiš ponúkajú na tejto výstave reťaze, vodopády, Spišskú Novú Ves a časť kultúrno-poznávacej tzv. Gotickej cesty. Košice priniesli unikátny turistický pas pre deti v maďarskom jazyku, portál Slovakia Travel prezentuje vodu a kúpeľníctvo, Bratislava korunovačné dni a dobré víno," spresnila Jelínková. V Budapešti sú prítomné aj organizácie cestovného ruchu Región Vysoké Tatry či Žilinský turistický kraj. Žitný ostrov ponúka termálne kúpele, priehradu Gabčíkovo a Dunajskú Stredu, región Trnavy sa prezentuje na výstave Piešťany. Na budapeštianskej výstave, na ktorú sa zaregistrovalo vyše 100 vystavovateľov z 34 krajín sveta a ktorá potrvá do nedele, je tento rok čestným zahraničným hosťom Madagaskar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies