Polícia hľadala na Luníku IX. bombu, ohlásilo ju len 11-ročné dievča

NETKY.SK • 14 Február 2014, 11:36 • 2 min
Polícia hľadala na Luníku IX. bombu, ohlásilo ju len 11-ročné dievča

KOŠICE – Na košickom sídlisku Luník IX. hľadala polícia vo štvrtok (13.2.) bombu. Krajský policajný hovorca z Košíc Alexander Szabó informoval, že vo večerných hodinách zavolal anonym na tiesňovú linku 155 a oznámil, že na Hrebendovej ulici horí a je tam bomba.

slovakia

left justify in out

"Na miesto boli obratom vyslané záchrane zložky na vykonanie opatrení. Polícia urobila v bytovom dome na Hrebendovej ulici v Košiciach prehliadku so služobným psom, vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín s negatívnym výsledkom," uviedol hovorca. 
      

Policajti rozbehli pátranie po oznamovateľovi a v ich rukách skončilo len 11-ročné dievča zo sídliska Luník IX. Tá sa ku skutku priznala s tým, že si to len vymyslela. Vyšetrovateľka Policajného zboru začala trestné stíhanie vo veci prečinu šírenia poplašnej správy a po vykonaní procesných úkonov trestné stíhanie zastaví, nakoľko je neprípustné vzhľadom na vek páchateľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies