Po dvoch prehrách, dlhej pauze a proti šialenému zabijakovi: Michal Glos ide hodiť vidly do Hoškovho plánu

NETKY.SK • 30 August 2023, 10:30 • 2 min
Po dvoch prehrách, dlhej pauze a proti šialenému zabijakovi: Michal Glos ide hodiť vidly do Hoškovho plánu

Slovenský MMA bojovník Michal Glos sa po ročnej prestávke vracia späť do bojového kolotoča a jeho najbližším súperom bude David Hošek. Ten už pokukuje po vzájomnom súboji so šampiónom Dominikom Humburgerom, ku ktorému sa však nedopracuje, ak neprejde cez Glosa.

slovakia

left justify in out

Práve o to sa bude pokúšať sympatický Bratislavčan, ktorý namiesto trash-talku necháva hovoriť svoje skutky. Duel Hošek vs. Glos sa uskutoční 9. septembra na RFA 12 v Považskej Bystrici. Vstupenky na celé podujatie si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Obe prehry po uváľaní súperom
Michal Glos je fialový opasok BJJ, čiže dalo by sa o ňom povedať, že zem je jeho kráľovstvo. Napriek tomu ale oba posledné duely prehral po tom, čo súperi nad ním dominovali na zemi. Aj keď Glosovi v ani jeden moment nehrozilo ukončenie a skôr ohorozoval súperov zo spodnej pozície, prehrami s Branislavom Zuzákom a Janom Fajkom upravil svoju bilanciu na 2-2.

Na vstávaní a defenzívnom wrestlingu odvtedy výrazne zapracoval. „S trénermi na tom stále pracujeme, aby som už neopakoval rovnaké chyby,“ poznamenal Glos. Posledný duel s Janom Fajkom sa uskutočnil na RFA Grand Opening, ktorý prebehol v máji 2022. Aj keď mal odvtedy naplánované dva duely, vždy do toho niečo prišlo.
 
Za ten čas som mal naplánované dva zápasy, ale obidva sa mi na poslednú chvílu zrušili, preto som aj neváhal hned prijať túto ponuku, lebo už som dosť dlho bez zápasu,“ vysvetlil reprezentant bratislavského Chaos Gymu Bratislava.

Plné sústredenie na Hoška
Duel s Janom Fajkom prebehol vo welterovej váhe do 77 kilogramov, no duel s Davidom Hoškom sa odohrá v strednej váhe. „Dlho som nemal zápas, tak som neváhal prijať aj 84-ku. Okrem toho by sa mi momentálne popri práci aj velmi zle chudlo na 77, takže mi to aj viac vyhovuje,“ odôvodnil, prečo kývol na zápas vo vyššej váhovej kategórii.
 

David Hošek sa netají tým, že po zápase na RFA 12 by chcel byť ďalším titulovým vyzývateľom Dominika Humburgera. Víťazstvo nad Glosom považuje za samozrejmosť, no ten sa naplno sústreďuje len na tento zápas. „Momentálne sa sústredim len na to, aby som predviedol čo najlepši výkon a pretavil do zápasu to, čo som natrénoval,“ povedal vždy skromný Michal Glos. Jeho duel s Davidom Hoškom môžete sledovať aj cez platformu PPV.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies