Pauschekov prestup do Sparty na spadnutie

NETKY.SK • 25 Jún 2013, 11:05 • 2 min
Pauschekov prestup do Sparty na spadnutie

PRAHA - Prestup slovenského futbalového obrancu Lukáša Pauscheka zo Slovana Bratislava do Sparty Praha je na spadnutie. Podľa informácií portálu iSport.cz sa kluby už dohodli na podmienkach transferu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný pravý zadák a zároveň slovenský reprezentant na seniorskej úrovni i v kategórii do 21 rokov absolvoval v pondelok večer na Letnej lekárske vyšetrenia a fyzické testy. Pauscheka by mali predstaviť ako novú posilu "rudých" v priebehu tohto týždňa. "Rokovania pokračujú a zatiaľ ich nebudeme komentovať. Našou prioritou je, aby mal tréner Lavička k dispozícii všetkých nových hráčov už na herné sústredenie v Rakúsku, kam mužstvo odíde v piatok," povedal riaditeľ komunikácie Sparty Ondřej Kasík.

Sparta Praha obsadila v minulej sezóne Gambrinus ligy druhé miesto o dva body za majstrovskou Viktoriou Plzeň. Pauschek získal so Slovanom Bratislava v ročníku 2012/2013 double za ligový primát a triumf v národnom pohári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies