PAOK dostal tri góly od posledného tímu ligy, Mak: Musíme pridať

NETKY.SK • 9 November 2015, 08:22 • 2 min
PAOK dostal tri góly od posledného tímu ligy, Mak: Musíme pridať

SOLÚN - Futbalisti PAOK-u Solún by najradšej zabudli na uplynulý týždeň. Po prehre 1:2 v Krasnodare v zápase Európskej ligy UEFA 2015/2016 ich v nedeľu čakal domáci ligový súboj s posledným tímom tabuľky Panthrakikosom, v ktorom boli jasnými favoritmi. Napokon však iba remizovali 3:3 a v tabuľke im patrí až 6. priečka.

slovakia

left justify in out

Celý zápas v drese solúnskeho tímu odohral slovenský reprezentant Róbert Mak, ktorý netajil sklamanie z dosiahnutého výsledku. "Ujali sme sa vedenia a mysleli sme si, že ľahko získame tri body. No stal sa opak, ešte do prestávky hostia otočili skóre. Po zmene strán sme dali dva góly a opäť sme viedli, no hostia znova vyrovnali," uviedol Mak na svojom webe.

 

"Inkasovali sme tri góly od tímu, ktorý je posledný a pred vzájomným zápasom s nami zaznamenal iba dva presné zásahy v deviatich dueloch. Po reprezentačnej prestávke musíme pridať. Každý musí na sebe zapracovať a musíme viac fungovať aj ako mužstvo," dodal slovenský futbalista.

 

PAOK po ďalšom zaváhaní stráca na lídra súťaže a úradujúceho majstra Olympiakos Pireus už 15 bodov. Po reprezentačnej prestávke nastúpi mužstvo, v ktorom okrem Maka pôsobí aj jeho krajan Erik Sabo, proti Panetolikosu (22. novembra).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies