Od zajtra bude možná registrácia do bločkovej lotérie

NETKY.SK • 15 September 2013, 11:33 • 2 min
Od zajtra bude možná registrácia do bločkovej lotérie

BRATISLAVA - Registrácia bude bezplatná prostredníctvom mobilných aplikácií, cez internet alebo v partnerských obchodných sieťach.

slovakia

left justify in out

Od pondelka 16. septembra si budú môcť Slováci registrovať pokladničné bloky získané pri svojich nákupoch do Národnej bločkovej lotérie. Prvé žrebovanie sa uskutoční 30. septembra.

V lotérii sú použiteľné bločky vydané za nákup v obchodoch od 1. septembra, ich hodnota musí byť minimálne jedno euro. Blok nemôže byť starší ako dva mesiace a každý pokladničný doklad je možné do lotérie prihlásiť iba raz.

Registrácia bude bezplatná prostredníctvom mobilných aplikácií, cez internet alebo v partnerských obchodných sieťach. Tými sú v súčasnosti ŠEVT a FaxCopy, rokuje sa však aj s ďalšími. Ďalšou možnosťou registrácie sú zberné miesta Tiposu, kde sa platí manipulačný poplatok 20 centov, a prostredníctvom zaslania SMS. Autorizačné správy, ktoré zákazníkovi prídu pri registrácii, budú zadarmo, za registračnú SMS zaplatí tipujúci 0,12 eura.

Od 30. septembra každých 14 dní získa desať vyžrebovaných finančnú výhru v hodnote od 100 do 10.000 eur. Každých 28 dní sa budú tiež žrebovať výhercovia Druhej šance, v ktorej sa dá získať osobný automobil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies