Nový album kapely Fleet Foxes bude mať jedenásť skladieb

NETKY.SK • 7 December 2016, 15:12 • 2 min
Nový album kapely Fleet Foxes bude mať jedenásť skladieb

NEW YORK - Americká indie-folková kapela Fleet Foxes zaradila na pripravovaný album jedenásť skladieb. Informáciu prezradil prostredníctvom služby Instagram líder skupiny Robin Pecknold a dodal, že nahrávka bude mať 55 minút.

slovakia

left justify in out

Podľa 30-ročného speváka a gitaristu, ktorý v súčasnosti pripravuje aj sólovú nahrávku, očakávaná štúdiovka skupiny ponúkne piesne s "folkovou dušou". Názov ani dátum vydania albumu zatiaľ nie sú známe.


Fleet Foxes vznikli v roku 2006 v Seattli. O dva roky neskôr vydali debutový, eponymný album, s ktorým sa v britskom rebríčku umiestnili na tretej priečke. S druhou a zatiaľ poslednou štúdiovkou Helplessness Blues (2011), ktorú nominovali aj na cenu Grammy, sa v UK Charte dostali na druhé miesto. Okrem toho majú na konte aj EP nahrávky Fleet Foxes (2006), Sun Giant (2008) a The Shrine / An Argument - Live at the BBC (2011). Vo formácii v minulosti pôsobil napríklad aj hudobník a spevák Father John Misty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies