Chára asistoval, Bostonu to na víťazstvo nestačilo

NETKY.SK • 6 August 2020, 16:21 • 2 min
Chára asistoval, Bostonu to na víťazstvo nestačilo

EDMONTON/TORONTO - Hokejisti Bostonu v noci na štvrtok nestačili na Tampu. Kapitán Chára, ktorý asistoval na gól, spoločne s jeho družinou podľahli Tampe tesne 2:3.

slovakia

left justify in out

Chára strávil na ľade 18:25 minúty a v úvode tretej tretiny prihral Chrisovi Wagnerovi na

vyrovnávajúci gól na 2:2. Víťazstvo na stranu Tampy Bay strhol 87 sekúnd pred klaksónom
Tyler Johnson. Erik Černák absolvoval v drese "bleskov" takmer 23 minút, bol druhý
najvyťaženejší hráč tímu a do štatistík si pripísal štyri strely na bránku, tri hity a tri
zblokované strely. Tréner Bostonu Bruce Cassidy nebol po zápase spokojný. "Bohužiaľ, sme
tam kde sme. Čaká nás teraz Washington, musíme zabrať a podať najlepší výkon po
prestávke,"
uviedol Cassidy pre portál nhl.com
 

 

Canadiens zdolali "tučniakov"

Hokejisti Montrealu Canadiens sa priblížili k postupu do play off, keď v treťom zápase predkola vo Východnej konferencii zdolali Pittsburgh Penguins 4:3 a v sérii hranej na tri víťazstvá vedú 2:1. Slovenský reprezentant Tomáš Tatar odohral za Montreal takmer sedemnásť minút a pripísal si jednu strelu na bránku. Obranca Shea Weber pomohol k triumfu Canadiens gólom a dvoma asistenciami: "Hrali sme veľmi dobre v hre 5 na 5. Chalani bojovali a to je v play off presne to, čo potrebujete."

 

 

Florida porazila Islanders

Florida Panthers zdolala New York Islanders 3:2 v treťom zápase predkola a znížila stav série na 1:2. "Ostrovania" nevyužili prvú príležitosť postúpiť do ďalšieho kola. Florida rozhodla o výhre v stredajšom súboji v úvode záverečnej tretiny, do ktorej vstupovali tímy za vyrovnaného stavu 1:1. Už v 41. sekunde tretej časti hry využil presilovku Mike Hoffman a po zásahu Briana Boylea odskočili "panteri" na rozdiel dvoch gólov. V 59. minúte Brock Nelson už iba znížil. "Boli sme v ťažkej situácii, ale zvládli sme to, hrali sme tvrdo. Toto isté musíme zopakovať aj o dva dni," uviedol obranca Floridy Aaron Ekblad.

 

 

Blackhawks v tesnom zápase zdolali Edmonton

V predkole Západnej konferencie Chicago zdolalo Edmonton 4:3 a od postupu do play off ho delí jediný triumf. Oilers viedli po dvoch tretinách 3:2 vďaka dvom zásahom Leona Draisaitla a jedného gólu Conora McDavida. Blackhawks však v záverečnom dejstve otočili, najprv v 55. minúte vyrovnal Matthew Highmore a 76 sekúnd pred koncom zápasu rozhodol Connor Murphy.

 

 

Colorado nedalo šancu Dallasu

V skupine o nasadenie na Západe vyhralo Colorado nad Dallasom 4:0 a bez prehry je na čele tabuľky. Andrej Sekera odohral v drese Dallasu takmer 17 minút a mal dve strely na bránku a dva hity. Stars zatiaľ po reštarte nezískali ani bod. Brankár "lavín" Pavel Francouz prispel k triumfu svojho tímu 27 úspešnými zákrokmi. "Cítil som sa celkom dobre, najmä po tom, ako sme začali zápas. Dominovali sme a mali sme veľa dobrých šancí, cítil som sa čoraz lepšie. Chlapci mi dnes veľmi pomohli a bolo mi potešením hrať s týmito hráčmi."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies