Nie som bezcitný, bránil sa Mourinho

NETKY.SK • 14 August 2015, 15:35 • 2 min
Nie som bezcitný, bránil sa Mourinho

LONDÝN - Tréner FC Chelsea José Mourinho si nemyslí, že bolo príliš nemilosrdné potrestať dvoch členov svojho realizačného tímu zákazom vstupu na lavičku tohto anglického futbalového klubu v nadchádzajúcom nedeľňajšom stretnutí druhého kola Premier League na trávniku Manchestru City.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný portugalský kouč k spomenutému kroku pristúpil po tom, ako lekárka Eva Carneirová s fyzioterapeutom Jonom Fearnom v minulotýždňovom domácom zápase so Swansea City (2:2) ošetrili na hracej ploche Edena Hazarda a "modrí" následne chvíľu hrali len v deviatich (predtým prišli o vylúčeného Thibauta Courtoisa, pozn.).


"Neznamená to, že v budúcnosti sa nebudú môcť vrátiť na lavičku. Od bezcitného človeka mám vskutku veľmi ďaleko. Mám fantastické vzťahy takmer so všetkými mojimi kolegami," bránil sa Mourinho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies