NHL: Tampa Bay angažovala skúseného Morrowa

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 17:44 • 2 min
NHL: Tampa Bay angažovala skúseného Morrowa

TAMPA BAY - Kanadský hokejista Brenden Morrow sa stal novou posilou klubu NHL Tampa Bay Lightning. Tridsaťpäťročný útočník sa s "bleskami" v piatok dohodol na ročnej zmluve v hodnote 1,55 milióna dolárov.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom webový portál televíznej stanice TSN. Olympijský víťaz z Vancouveru 2010 tak opäť mení dres. Bývalý kapitán Dallasu odišiel z tímu Stars počas ročníka 2012/2013 do Pittsburghu, v minulej sezóne pôsobil v St. Louis, kde v 71 zápasoch základnej časti nazbieral 25 bodov za 13 gólov a 12 asistencií.
     

"Blesky" z Tampy v piatok takisto oznámili predĺženie spolupráce o ďalší rok s útočníkom Phillipeom Paradisom. Na novú zmluvu stále čaká slovenský krídelník Richard Pánik, obmedzený voľný hráč zatiaľ dostal od predstaviteľov Lightning iba kvalifikovanú ponuku, ktorú neprijal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies