Na Rock for People sa predstaví skupina Nero

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 16:16 • 2 min
Na Rock for People sa predstaví skupina Nero

BRATISLAVA - Na českom festivale Rock for People sa predstaví aj anglická elektronická skupina Nero. Formácia sa ukáže v kompletnej zostave, ktorú tvoria dídžeji Daniel "Dan" Stephens a Joseph "Joe" Ray spolu so speváčkou Alanou Watson.

slovakia

left justify in out

Formácia sa dala dokopy v roku 2004, pričom spomínaná Watson sa k dvojici pridala o štyri roky neskôr. Prvý album Welcome Reality vydali v auguste 2011. Z nahrávky, ktorá dobyla UK Chart, pochádzajú single Me & You, Guilt, Crush On You či Promises. S poslednou menovanou skladbou sa dostali aj na vrchol britského singlového rebríčka. Vlani v septembri ponúkli album Between II Worlds. So skladbou Into The Past prispeli na soundtrack filmu Veľký Gatsby (2013). Podarilo sa im získať jednu cenu Grammy či po jednej nominácii na Ivor Novello Award a Q Award.


Do programu festivalu pribudla aj holandská rocková kapela Paceshifters. Trio v zložení Seb Dokman (spev, gitara), Paul Dokman (basgitara, spev) a Jesper Albers (bicie) má na konte albumy One For The Road (2010), Home (2012) a Breach (2014).


Rock for People sa bude konať od 3. do 5. júla v Hradci Králové a účasť na ňom už skôr potvrdili Massive Attack, The Offspring, Bullet for My Valentine, Five Finger Death Punch, The 1975, Skillet, Chvrches, Enter Shikari, Anti-Flag, Royal Republic, X Ambassadors, The Qemists, Our Last Night, Turbowolf, Saul Williams, Astronautalis, The Correspondents, Ginkgoa, Ho99o9, Tři sestry, Horkýže Slíže, Monkey Business, Richard Müller, Vypsaná Fixa, Jelen, Black Peaks, Cocotte Minute, Heymoonshaker, Arcane Roots, Suuns, John Coffey, RavenEye, Tired Lion, Dead!, The Paranoid, Bazzookas, Lake Malawi, It’s Everyone Else, Repetitor, Otherkin, Thom Artway, Ghost of You, Skywalker, Light & Love, Donnie Darko, We on the Moon, Frequency, John Wolfhooker, From Our Hands, Fresh Out Of The Bus alebo Ranná Nevolnosť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies