Motorkári berú spravodlivosť do vlastných rúk: Pátrajú po vrahovi chlapčeka (†9)

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 13:51 • 2 min
Motorkári berú spravodlivosť do vlastných rúk: Pátrajú po vrahovi chlapčeka (†9)

BERLÍN – Nemecká polícia stále neúspešne pátra po 19-ročnom Marcelovi Hessem, ktorý ubodal iba 9-ročného chlapca.

slovakia

left justify in out

V utorok sme vás informovali, že Hesse sa na temnej strane internetu chválil vraždou deväťročného chlapca zo susedstva a zverejnil zábery šokujúce aj skúsených kriminalistov.

 

Deväťročný chlapček, ktorého Hesse zavraždil, je synom člena jedného z najnebezpečnejších motorkárskych gangov – Banditos MC. Keď sa to členovia gangu dozvedeli, začali hon na tínedžera. Ak ho motorkári nájdu skôr ako polícia, čaká ho smrť, pretože ich heslom je: "God forgives, Bandidos don't!" ("Boh odpúšťa! Banditi nie!"). Okrem toho jeho členovia majú na vestách krúžky s nápisom: "Expect no Mercy!" ("Nečakajte zľutovanie!").

 

 

Motorkársky gang Banditos MC patrí k takzvanému jednému percentu. Takto sa označujú motorkárske kluby, ktoré zároveň operujú ako kriminálna organizácia.

 

Gang informoval o pátraní po vrahovi na svojom facebooku. "Hľadá sa vrah dieťaťa Marcel H. Kto má akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k jeho zadržaniu, nech sa obráti na políciu alebo na nás. My informáciu posunieme ďalej,“ píše gang na sociálnej sieti.

 

 

 

Polícia o prípade mlčí a snaží sa dolapiť Hesseho skôr, ako padne do rúk motorkárom z Banditos. Ak by sa tak náhodou stalo, s najväčšou pravdepodobnosťou ho zabijú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies