Mladá žena je matkou jedenástich detí, chcela by ich aj 100

NETKY.SK • 18 Február 2021, 12:05 • 2 min
Mladá žena je matkou jedenástich detí, chcela by ich aj 100

GRUZÍNSKO - Mladá žena má 23 rokov a 11 detí. Vynosila iba jedno, na ostatné mala náhradné matky. Vďaka bohatému manželovi je možné všetko.

slovakia

left justify in out

Christina Ozturk z Ruska sa rozhodla byť mnohonásobnou mamičkou. Uľahčené to má i vďaka svojmu manželovi, ktorý je dosť bohatý. Je majiteľom hotela Galipom Ozturkom v Gruzínsku a majú spolu 10 detí, no ona porodila iba jedno.

 

„Ostatné deti sú v podstate geneticky naše, ale nosili ich náhradníci,“ priznáva Christina. Má len 23 rokov a veľkú túžbu starať sa o deti, na svojej sociálnej sieti žartovala, že to miluje tak, že môže mať aj 105 detíVraj šlo iba o náhodné číslo, ale Christina tvrdí, že majú v úmysle veľa, veľa ďalších detí.

 

img

 

"V súčasnosti mám 10 detí s najnovším prírastkom Olíviou, ktorá pricestovala koncom minulého mesiaca. Najstaršiu dcéru Viku som sama porodila pred šiestimi rokmi," povedala mladá mamička.

 

Podľa jej slov sa nehce zastaviť pri tomto počte detí. "Nie sme pripravení hovoriť o konečnom počte. Všetko má svoj čas," skonštatovala mnohonásobná mama. Podľa Christiny ich každé dieťa, narodené prostredníctvom náhradníčky, stálo 8 000 Eur.

 

Náhradné materstvo je v Gruzínsku legálne od roku 1997, pokiaľ je zúčastnený pár heterosexuálny a ženatý. S náhradnými matkami nemáme priame kontakty, aby sa predišlo problémom po tehotenstve,“ vysvetlila Christina.

 

Christina sa vraj veľmi zaujíma o to, čo náhradníci jedia, a navrhuje pre nich stravovacie a výživové plány počas tehotenstvaS Galipom sa zoznámili, keď bola Christina na dovolenke v pobrežnom meste Batumi v Gruzínsku, kde teraz spolu žijú.

 

img

 

Galip o svojej žene povedal, že je do nej stále hlboko a šialene zamilovaný. „Je to s ňou tak ľahké, vždy má na perách úsmev, a zároveň je plachá a tajomná. Bola to žena, ktorú som vždy chcel pre seba, neobrúsený diamant, a ja som videl, aké má  čisté a láskavé srdce,“ vyjadruje svoje city Christinin manžel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies