Člen posádky, ktorý prežil haváriu pri Jaroslavli, nadobudol vedomie

NETKY.SK • 13 September 2011, 18:03 • 2 min
Člen posádky, ktorý prežil haváriu pri Jaroslavli, nadobudol vedomie

Člen posádky, ktorý prežil haváriu pri Jaroslavli, nadobudol vedomie

slovakia

left justify in out

img

Člen posádky Alexander Sizov, ktorý ako jediný človek prežil minulotýždňovú leteckú katastrofu pri Jaroslavli, opäť nadobudol vedomie. Oznámila to dnes agentúra RIA Novosti. 
"Prišiel k sebe. Jeho stav je vážny, ale stabilizovaný," uviedol nemenovaný zdroj z moskovskom inštitúte N.V. Sklifosovského, kde je Sizov hospitalizovaný. 
Zranený naďalej zostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti. Má popáleniny na 15 percentách povrchu tela a početné zlomeniny. 
Haváriu pôvodne prežil aj ruský hokejista Alexander Galimov, ktorý však v pondelok napriek úsiliu lekárov podľahol ťažkým zraneniam. Okrem iných zranení mal popáleniny na 90 percentách povrchu tela.
Lietadlo Jak-42 vezúce hokejové mužstvo Lokomotiv Jaroslavľ sa zrútilo 7. septembra krátko po štarte z letiska Tunošna pri Jaroslavli. Na mieste zahynulo 43 ľudí vrátane slovenského hokejistu Pavla Demitru.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies