Lampard si po sezóne zatrénuje v Manchestri City

NETKY.SK • 22 Október 2015, 14:02 • 2 min
Lampard si po sezóne zatrénuje v Manchestri City

MANCHESTER - Anglický futbalový Manchester City ponúkol svojmu bývalému hráčovi Frankovi Lampardovi možnosť trénovať v zázemí klubu počas medzisezónneho obdobia v severoamerickej Major League Soccer.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný stredopoliar pôsobiaci v tíme FC New York City sa minulý týždeň jasne vyjadril, že svoj pobyt na Britských ostrovoch určite nespojí s hráčskym návratom. Nový šampión MLS bude známy síce až v decembri, ale New York už nemá šancu na play-off, takže sezóna sa preň skončí už koncom októbra. Lampard sa v ostatnom období trápil so zraneniami a prvý celý zápas odohral až v závere septembra. Aj preto sa rozhodol medzi sezónami oddychovať. Nový ročník MLS štartuje v marci. "Potrebujem odpočinok, nech som úplne fit. Mojím cieľom je dobre sa pripraviť na ďalšiu sezónu v zámorí a dokončiť túto na kvalitnej úrovni," cituje Lamparda portál goal.com. Ak by niekdajší anglický reprezentant pristal na hráčsku ponuku zo strany City, pred Vianocami a počas nich by ho čakalo hektické obdobie. "The Citizens" medzi 5. decembrom a 2. januárom odohrajú až sedem zápasov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies