Kirilenková sa rozišla s Ovečkinom

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 17:27 • 2 min
Kirilenková sa rozišla s Ovečkinom

MOSKVA - Hokejista Alexander Ovečkin a tenistka Maria Kirilenková už netvoria pár. Informuje o tom agentúra ITAR-Tass s odvolaním sa na Ruskú tenisovú federáciu. Dvadsaťsedemročná Kirilenková a o rok starší Ovečkin, obaja pôvodom z Moskvy, spolu oficiálne chodili od novembra 2011.

slovakia

left justify in out

V posledný deň roka 2012 hokejista potvrdil, že sa s plavovláskou zasnúbil. "Rozhodla som sa ukončiť náš vzťah. Príčin je viac, no nechcem zachádzať do detailov. Poviem len toľko: 'Sašu si vážim ako človeka aj ako športovca a prajem mu ešte veľa hokejových úspechov," informovala Maria Kirilenková, aktuálne 93. v rebríčku WTA, a doplnila: "V súčasnosti sa pripravujem na ďalšie turnaje. Verím, že už čoskoro budem môcť mojich fanúšikov informovať nielen o novinkách v súkromí, ale aj o športových úspechoch."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies