Jessie Ware zverejnila skladbu Till The End

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 15:58 • 2 min
Jessie Ware zverejnila skladbu Till The End

BRATISLAVA - Anglická speváčka Jessie Ware zverejnila skladbu Till The End. Novinka pochádza z drámy Predtým, ako som ťa spoznala, ktorú začnú premietať v slovenských kinách 30. júna.

slovakia

left justify in out

Vo filme si zahrali Sam Claflin, Vanessa Kirby, Emilia Clarke, Eileen Dunwoodie, Pablo Raybould, Samantha Spiro a ďalší. O réžiu sa postarala Thea Sharrock. Scenár napísala Jojo Moyes podľa knihy Predtým ako som ťa poznala, ktorú vydala v roku 2012.


Interpretka sa z príležitosti nahrať pieseň pre film veľmi tešila. "Čítala som knihu Predtým ako som ťa poznala počas svadobnej cesty po tom, ako som o nej veľa počula. Takže keď ma požiadali, aby som prispela na soundtrack filmu, bolo to veľmi dojemné," uviedla v rozhovore pre magazín Elle 31-ročná speváčka a dodala, že skladba pre ňu veľa znamená a dúfa, že sa bude ľuďom páčiť.


Jessie Ware vydala debutový album Devotion v auguste 2012. Nahrávka sa dostala v UK Charte na piate miesto a speváčke vyniesla nomináciu na Mercury Prize. Nasledovala štúdiovka Tough Love (2014), ktorá sa v spomínanom rebríčku umiestnila na deviatej priečke. Jej skladba Meet Me In The Middle sa objavila na soundtracku filmu Päťdesiat odtieňov sivej (2015). Interpretka má na konte aj štyri nominácie na MOBO Awards alebo tri nominácie na BRIT Awards. V roku 2014 sa na ostrove Skopelos vydala za Sama Burrowsa, s ktorým čaká prvého potomka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies