FOTO Takýto hotel ste ešte nevideli! Užiť si ho dokáže len skutočný fajnšmeker

NETKY.SK • 12 Apríl 2018, 11:40 • 2 min
FOTO Takýto hotel ste ešte nevideli! Užiť si ho dokáže len skutočný fajnšmeker

Ak túžite po netradičných zážitkoch, toto vás určite osloví.

slovakia

left justify in out

Súčasná doba mimoriadne praje dizajnu a dobrým nápadom. Vznikajú zaujímavé projekty, značky, produkty, ale aj stavby. Obľube sa teší najmä to, čo „zaváňa“ minulosťou, všetko staré, čomu kreatívni ľudia dávajú nový život. A To sa netýka len noseného oblečenia alebo nábytku. Jeden z najznámejších holandských dizajnérov Edward van Vliet vytvoril niečo  úžasné. Starý žeriav v prístave premenil na atraktívny apartmán!

 

Pokiaľ nie ste žeriavnikom, len ťažko by ste sa mohli pochváliť, že ste prenocovali priamo v žeriave. Ale ak navštívite hlavné mesto Holandska, môžete to zmeniť. A to veľmi štýlovo! Van Vliet sa totiž rozhodol pretvoriť starý nepotrebný žeriav stojaci uprostred bývalého priemyselného prístavu na umelom ostrove KNSN, ktorý je momentálne rušným centrom plným obchodov, reštaurácii a galérii. Zo žeriavu, ktorý kedysi slúžil na vykladanie tovaru z lodí je dnes vkusný priestor vhodný na strávenie príjemnej dovolenky.

 

Netradičné ubytovanie pozostáva z dvoch spální, veľkej obývacej izby prepojenej s kuchynkou a má tiež samostatnú kúpeľňu a WC. Všetko je zariadené vo sviežom, modernom štýle. Priestor je presvetlený veľkými oknami, ktoré ponúkajú krásny pohľad na Amsterdam, a to pokojne aj priamo z postele.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies